Matt Damon promluvil o roli ve čtvrtém Thorovi, první oficiální fotka z Hawkeye a nová ochutnávka z marvelovské série What If...?


 Komiksové střípky.

Ve Thor: Ragnarok (2017) měl cameo Matt Damon. Ztvárnil Lokiho v divadelní hře. A Matt se vrátí i v Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022), k čemu herec dodal:

"Nevím, jestli je to stále tajemstvím, když to stejně všichni vědí. Vydal jsem se tam [do Austrálie] natáčet. Zjistilo se to, protože nás nafotili paparazzi a prozradili, co děláme. Svým způsobem opakujeme cameo, které jsme Luke Hemsworth a já natočili v předchozím filmu. A užili jsme si to, takže nás [Taika Waititi] přizval zpět ve stylu pokračujícího vtipu a trošku to vylepšil."

Jak? To se neví, ale určitě to bude zábava.

Pokud jde o seriál Hawkeye, který bude mít ještě letos premiéru na streamovací službě Disney+, tak už jsme nějaké fotografie a videa viděli, ale nešlo o oficiální materiály. Teď tu jeden máme, jde o fotografii ukazující právě Clinta Bartona/Hawkeye (Jeremy Renner) a Kate Bishop (Hailee Steinfeld).

Stejně tak letos odstartuje první původní animovaná marvelovská série pro Disney+ a to What If...?, na kterou láká nová upoutávka s několika zatím neviděnými záběry.

Zdroj: SiriusXM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat