Marvel pracuje minimálně na devíti dalších seriálech, které ještě neoznámil, možná se jedná o sérii Ghost Ridera a Novy

Předplatitelé Disney+ se rozhodně nudit nebudou. 

Zatím Marvel nabídl na streamovací službě Disney+ tři hrané seriály a v přípravách je hromada dalších, které už byly oznámeny. Ale očividně toho má Marvel v rukávu mnohem víc. Podle serveru Murphy's Multiverse totiž připravuje dalších devět zatím neodhalených sérií.

S ohledem na to, že nejde o projekty, které byly oficiálně oznámeny samozřejmě nevíme, o které série se jedná, ale očekává se, že by mohlo jít o seriály Ghost Ridera, člena galaktické policie Nova Corps Novy a týmovky Secret Warriors. 

SOUVISEJÍCÍ: TAJEMNÁ POSTAVA Z FALCON & WINTER SOLDIER ÚDAJNĚ SESTAVUJE TÝM DARK AVENGERS

Samozřejmě jsou to zatím spekulace, ale o tom, že by se měl Ghost Rider vrátit do Marvelovského filmového universa (byť s jiným představitelem, než v dosavadních filmech nebo seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.) se mluví už déle, stejně tak se šušká o vlastním projektu Novy a opravdu by nebylo šokem, pokud by dostal vlastní seriál. Co se týče Secret Warriors, tak jde o velmi známý komiksový tým (do kterého patřila například i členka X-Menů Jubilee) a s ohledem na tom, že Avengers se nějakou chvíli asi nevrátí (nebo ne standardní Avengers, mluví se o tom, že se objeví Dark Avengers), tak by dávalo smysl nabídnout v hrané podobě další tým (byť se brzy dočkáme Eternals). 

Uvidíme, zda se potvrdí, že mezi oněch devět seriálů patří výše zmíněné, nebo Marvel chystá něco jiného, ale je jasné, že seriálové fandové se mají na co těšit.

Zdroj: Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat