Predátor: Odhalen název filmu, ve kterém se indiánská bojovnice postaví proti lovci z vesmíru? A tvůrce věří, že to bude dobré jako jednička


 Kéž by.

S filmy Predátor je to těžké, jednička z roku 1987 je kultem, dvojka také nebyla špatná (mně se líbila velmi), ale podle mnohých kvality prvního filmu nedosahovala a následující projekty s predátory nebyly obvykle úplně ideální. 

Nicméně se chystá další, který se bude odehrávat před prvním dílem a proti predátorovi se postaví indiánská bojovnice.

Producent John Davis o projektu  prozradil následující:

"Vrátí se to k tomu, co fungovalo na originálním Predátorovi. Je to o vynalézavosti lidské bytosti, která se nehodlá vzdát, která je schopna sledovat a reagovat, jednoduše je schopna porazit silnější, mocnější a lépe vybavenou bytost. Podle mě je jednička skvělým zajímavým filmem a vím, co v jeho případě fungovalo. Mám pocit, že jsme se k tomu zatím nikdy nevrátili. Vydali jsme se jinými směry. Myslím si, že tento [film] je doplňkem prvního filmu. Bude to stejně dobré."

Kromě toho bylo odhaleno, že film ponese název Skull. Jak bylo řečeno, v centru dění bude členka kmene Komančů, která se hodlá stát bojovnicí, i když to u žen není běžné. Zahrát by si ji měla Amber Midthunder a režie se ujme Dan Trachtenberg.

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: Collider, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat