Tajemná postava z Falcon & Winter Soldier sestavuje vlastní tým, věří se, že by mohlo jít o Dark Avengers

 


Možné to je. POZOR, SPOILERY!!!

V seriálu Falcon & Winter Soldier se představila postava známá jako Valentina Allegra De Fontaine v podání skvělé Julie Louis-Dreyfus. V komiksu jde o protřelou špionku, která nemá problém ohýbat morální zásady a hrát to "na všechny strany". 

SOUVISEJÍCÍ: PĚT VĚCÍ, PROČ SE PODÍVAT NA SERIÁL FALCON & WINTER SOLDIER

V Marvelovském filmovém universu toho o ní zatím příliš odhaleno nebylo, ale co je jasné ze zmíněného seriálu, kde rekrutovala Johna Walkera (Wyatt Russell) a z jejího překvapivého camea v Black Widow (2021), je to, že dává dohromady vlastní tým. 

A to, že má Valentina velké plány potvrdil i kreativní šéf Marvelu Kevin Feige:

"Něco chystá. Ano, něco chystá. Zdá se, že rekrutuje. Pracuje pro ni Yelena [Belova]? Zdá se, že mají nějaké spojení. Ano. Přivést [Julii] do tohoto světa byla vždy něčím, co jsme chtěli, pokud bychom našli správný způsob. A když se objevila tahle role a tato příležitost mít ji v [Black] Widow a Falcon [& Winter Soldier] a možná v dalších projektech, které se chystají, [Julia] byla rozhodně pro. Je to skvělý přídavek do tohoto světa a těším se, až lidé budou překvapeni z toho, kde se ukáže příště."

Zatím není jasné, za jakým konkrétním cílem Valentina rekrutuje, ale někteří věří, že sestavuje tým známý jako Dark Avengers. O tom, že by se měl představit v Marvelovském filmovém universu se mluví už dlouho a tohle by byl dobrý způsob, jak tuto skupinu přivést na plátna. 

Samozřejmě je ale možné, že má Valentina jiné plány, jisté je jen to, že nějaké má a dá se tušit, že ovlivní budoucnost Marvelovského filmového universa.

Zdroj: D23 Inside Disney/The Direct, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat