Loki: Je ten, kdo tahá za nitky v seriálu skutečně padouch? A proč je špatné to, co se mu stalo?


 Režisérka promluvila o překvapivém finále. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud nesledujete spekulace kolem Marvelovského filmového universa, tak vás asi zaskočilo to, že za organizací TVA kontrolující "posvátnou časovou linii" v seriálu Loki stojí někdo, kdo je znám jako Kang the Conqueror (Jonathan Majors) a právě tenhle padouch bude pro Marvelovské filmové universum extrémně důležitý, podle všeho se totiž stane ústředním zloduchem pro následující roky. A to, že se jedná o někoho, s kým je nutno počítat, prozradila i režisérka Lokiho Kate Herron

Ta odpověděla na to, jestli je seriálový Kang Immortusem, tedy jednou z verzí Kanga, kterou oslovili Strážci času a nabídli mu, že pokud bude jejich agentem, který místo dobývání časových linií bude dohlížet na jejich existenci, tak ho odmění nesmrtelností (Kang na to kývl), ale zmínila i jiné zajímavé detaily:

"Kang je variantem, ale technicky se nejedná o Immortuse. Je to podobné jako u Sylvie... Je unikátní postavou ve spojení s naším příběhem. Ten, kdo přetrvá v komiksu existuje, ale verze v našem seriálu je velmi odlišná. Blíží se Immortovi, ale je pro účely našeho příběhu unikátní postavou. Ale Kang je variantem této postavy."

A je tedy Kang padouchem?

"Věřila jsem mu, když prohlásil, 'Jen počkejte, až potkáte další mé varianty,' a viděli jste strach v jeho očích. TVA provedla hrozné věci, ale světil účel prostředky? Pravděpodobně ano. Není dobrou věcí, že ho Sylvie zabila a zpřístupnila Multivesmír, protože se dočkáme jeho jiných variant. Ale pokud jde o mě, tak si myslím, že k nim byl v dané chvílí upřímný."

Jak už asi víte, seriál Loki dostal druhou řadu a obecně se Multivesmír stane extrémně důležitým aspektem Marvelovského filmového universa, takže se máme v dobrém slova smyslu na co těšit. 

Zdroj: Deadline, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat