V případě Multivesmíru se chystají velké věci, prozradil šéf Marvelu


 Probíhají kvůli tomu důležitá jednání. 

Je jasnější a jasnější, že Multivesmír sehraje v Marvelovském filmovém universu extrémně důležitou roli. A není to patrné jen z náznaků, které se objevují v čím dál více marvelovských projektech (aktuálně například v seriálu Loki), ale také z aktuálního vyjádření kreativního prezidenta Marvelu Kevina Feigeho:

SOUVISEJÍCÍ: KDO JE VLASTNĚ POSTAVA, KTERÁ TAHÁ ZA NITKY V SERIÁLU LOKI?

"Multivesmír přichází ve velkém stylu. Lidé už si začali všímat a odhalovat propojení a ráno jsme kvůli tomu měli schůzku s širším marvelovským týmem, kvůli Mutilvesmíru a jeho pravidlům a tomu, abychom dostáli očekáváním, která se Multivesmíru týkají. Současně je Multivesmír něčím, kvůli čemu jsme i my nadšení a opravdu se nám líbí příběhový potenciál, který je s ním spojen..."

To je bezesporu pravda, Multivesmír je velkým hřištěm, na kterém si můžou tvůrci dělat téměř cokoliv. Může se to sice zvrhnout, ale očividně to Marvel bere vážně a hodlá pozorně hlídat to, aby do sebe vše zapadlo. 

Jestli jim to vyjde, to se dozvíme relativně brzy, Multivesmír má sehrát důležitou roli ve Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) a Doctor Strange in the Multiverse of Madness (24. 3. 2022)

Zdroj: D23 Inside Disney, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat