Naprostá sr*čka, prohlásil herec z Arrowa o novém filmu M. Night Shyamalana a označil ho, za což schytal pořádnou kritiku


 Názor Johnu Barrowovi nikdo nebere, ale označování tvůrce vnímají někteří lidé jako ránu pod pás.

Jak už to v posledních letech u filmů M. Night Shyamalana bývá, tak i ten nejnovější nazvaný jednoduše Čas (2021) rozdělil novináře a publikum na dva tábory. Jeden projekt chválí, druhý mu nemůže přijít na chuť. A do druhé skupiny se zařadil i herec John Barrowman, který označil film za "naprostou sr*čku". 

To by se dalo překousnout, je to jeho názor, který by se sice dal podat jemněji, ale jednoduše upřímně prezentoval, co si myslí, ovšem, co se lidem nelíbí je to, že v statusu na sociálních sítích, kde takhle Čas nazval, označil i režiséra/scenáristu M. Night Shyamalana a to už se nesetkalo s úplným nadšením, vlastně herec schytal nemalé množství kritiky, která jednoduše pramení z toho, že to mnohým přijde jako rána pod pás. 

Konkrétně zněl tweet:

"Potřetí, co toho zveřejňuji, protože to mažou. @MNightShyamalan #old @UniversalPics #fanfamily Je to ztráta peněz a naprostá sr*čka. Chápeme metafory, ale přesto jsme si nechali vrátit peníze! Byli jsme tak zklamáni. Neztrácejte tímto filmem váš čas a peníze. Jb"

Je to drsný názor, ale pořádné se dá tolerovat, ovšem podle mnohých bylo zbytečné označovat Shyamalana. Nebo si myslíte, že to herec udělal správně, aby se jeho názor k tvůrci dostal?

Zdroj: Twitter, The CW (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat