Black Widow: Vypadá to jako odpad, je mi za Scarlett trapně, prohlásil herec z Bladea a nové video představuje Taskmastera

 

Stephen Dorff si pustil pusu na špacír.

Po dlouhém čekání a několika odkladech se 9. 7. 2021 konečně dočkáme premiéry marvelovky Black Widow a soudě podle recenzí stálo čekání za to, ovšem očividně ne všichni se na ni těší. Například herec Stephen Dorff, který má s filmy na motivy marvelovských komiksů zkušenost (ztvárnil Deacona Frosta v prvním filmu Blade) nešetří kritikou:

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA BLACK WIDOW TVRDÍ, ŽE SE ČEKÁNÍ VYPLATILO

"Stále hledám nějaký dobrý materiál, protože nechci být v Black Widow. Podle mě to vypadá jako odpad. Vypadá to jako špatná videohra. Je mi za tyhle lidi trapně. Je mi trapně za Scarlett! Je mi jasné, že jí zaplatili pět nebo sedm milionů dolarů, ale je mi za ní trapně. Nechci být v těchto filmech. Opravdu nechci. Najdu mladého režiséra, ze kterého bude další Kubrick a budu hrát pro něj."

Je zřejmé, že Dorff patří do skupiny herců a filmařů, kteří nejsou fandy komiksového žánr, který už nějaký ten pátek vládne branži. A tím, co prohlásil, si možná zavřel vrátka, aby ho nějaká společnost kvůli komiksovému filmu oslovila. Což byl asi jeho záměr. 

Očividně mu víc než na penězích záleží na tom, aby měl film nějaký "umělecký přínos" a to je sice fajn, ale asi nebylo nutné se takhle neomaleně pustit do Black Widow. 

Mimochodem, v její komiksovce se proti ní postaví Taskmaster, který umí kopírovat styl boje jiných postav a právě jemu je věnováno následující video. 

 

Zdroj: The Independent, New Line Cinema/Marvel (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat