Vin Diesel promluvil o tom, jaké to je hrát dvacet let v sérii Rychle a zběsile a co mu k tomu řekl jeho otec


 Herec slaví dvě dekády v roli Doma. 

Je to neuvěřitelné, ale série Rychle a zběsile odstartovala už v roce 2001, tím pádem je jí letos dvacet let. A není moc herců, kteří hrají jednu roli tak dlouho. Vin Diesel ano, on je hlavní tváří téhle značky, jeho Dom patří k pilířům celé série a herec se k tomu nyní vyjádřil:

"Když mi bylo sedm, můj otec byl učitelem herectví a u večere jsme vždy měli herce. A když vyšlo Rychle a zběsile 8, řekl mi, 'Víš, něco, co si mí herečtí přátelé neumějí představit je hrát nějakou postavu na stříbrném plátně dvacet let.' Jaké by to bylo? Jak by se tahle postava vyvíjela, což by musela i kvůli vašemu vlastnímu životu. Tenhle film se intenzivně věnuje otcovství a není náhodou, že když jsem natočil první film, nebyl jsem otcem, teď 20 let poté otcem jsem."

Je pravda, že série Rychle a zběsile dává hodně často vědět, jak důležitá je rodina (stejně jako dává často vědět, jak nedůležité jsou fyzikální zákony) a očividně Vin chtěl, aby se to, co se děje v jeho reálném životě odráželo i ve filmech. Tedy, ne, že by skákal v autě z budovy do budovy i ve skutečnosti, ale žije pro svou rodinu, což je samozřejmě záslužné.

Pokud jde o Rychle a zběsile, tak nedávno vyšel devátý díl, schválen byl už i desátý.

Zdroj: Kevin McCarthy, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat