Dočkáme se velké seriálové marvelovské týmovky ve stylu Avengers?

 


Co na to říká šéf Marvelu?

V případě filmů z Marvelovského filmového universa byla strategie taková, že nejdříve bylo představeno několik postav a poté jsme se dočkali velké týmovky. A nyní se tak fandové ptají na to, zda se něco podobného může odehrát v případě marvelovských seriálů na streamovací službě Disney+. Na to odpověděl kreativní prezident Marvelu Kevin Feige:

SOUVISEJÍCÍ: PĚT NEJLEPŠÍ VĚCÍ NA WANDAVISION A CO ZNAMENALA POTITULKOVÁ SCÉNA?

"No, možná. Opakuji, zatím o tom neuvažujeme. Nedíváme se na to jako na televizní týmy a filmové týmy, vše je to jedno universum, je to jedno velké MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce). Doufám, že to, co si lidé odnesli z WandaVision a Falcon & Winter Soldier a Lokiho a z toho, že brzy uvidíme Black Widow je, jak unikátní mohou jednotlivé části MCU být. To je to, co nám poskytl Disney+, možnost odvyprávět hlubší rozsáhlejší příběhy, které budou mít dopady na filmy i [další] série."

Zatím to tedy nevypadá, že dočkáme něčeho podobného jako v případě marvelovských seriálů na Netflixu, kdy poté jednotliví hrdinové spojili síly v The Defenders, ale co není, může být, ovšem ne v dohledné budoucnosti.

Zdroj: ET, Marvel Studios/Disney+

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat