Zack Snyder složil poctu režisérovi prvního filmu Superman a v She-Hulk uvidíme rapperku

Komiksové střípky.

Včera 5. 7. 2021 ve věku 91 let zemřel Richard Donner, což byl režisér, která dohlédl například na skvělou filmovou sérii Smrtonosná zbraň, ale také stojí za filmem Superman z roku 1978, který je jedním z hlavních pilířů komiksového žánru a stále je označován za jeden z nejlepších projektů inspirovaných komiksem. 

SOUVISEJÍCÍ: ZEMŘEL RICHARD DONNER, REŽISÉR SUPERMANA A SMRTONOSNÉ PASTI

Smrt Donnera tak zasáhla mnoho lidí, kteří na ni reagovali i online a je mezi nimi také Zack Snyder, který "oživil" Supermana v roce 2013 filmem Muž z oceli. Snyder zveřejnil plakát k původnímu filmu Superman, na kterém je slogan: "Uvěříte, že člověk může létat" a dopsal k němu:

"Děkuji ti Richarde Donnere, díky tobě jsem uvěřil."

Příští rok bychom se měli dočkat seriálu She-Hulk o sestřenici Bruce Bannera/Hulka (Mark Ruffalo) a v posledních dnech se objevilo několik zajímavých informací, například to, že by měla být k vidění záporácká skupina Wrecking Crew a nyní začala kolovat zpráva o tom, že neupřesněnou roli v seriálu získala rapperka a velká fanynka komiksů Megan Thee Stallion.

SOUVISEJÍCÍ: V SHE-HULK ZŘEJMĚ UVIDÍME ZNÁMÝ KOMIKSOVÝ TÝM PADOUCHŮ

V jejím případě není tajemstvím, koho by měla ztvárnit, zahraje si sama sebe. Je tak možné, že bude hrát klientku Jennifer Walters/She-Hulk (Tatiana Maslany), která je právničkou. 

 Zdroj: Everything Always/CBR, DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat