Naznačil Hugh Jackman návrat do role Wolverina?


 Možné to je.

V roce 2017 se Hugh Jackman rozloučil s rolí Wolverina tím nejlepším možným způsobem. Není sporu o tom, že film Logan: Wolverine (2017) je nejpovedenější sólovkou tohoto superhrdiny a jedním z nejlepších komiksových filmů za dlouhou dobu. 

Hugh sice v minulosti naznačil, že pokud by se Wolverine mohl postavit po bok Avengers (což je nyní, když firma Disney vlastní i společnost Fox, možné), zvažoval by návrat, ale následně naznačil, že ani v takovém případě by si adamantiové drápy znovu nenasadil. 

Ovšem, teď se objevilo něco, co vyvolalo u fandů velké zájem. Hugh totiž ve svém "storíčku" na Instagramu zveřejnil obrázek Wolverinových drápů od známého umělce BossLogica a také společnou fotku s kreativním prezidentem Marvelu Kevinem Feigem.

Ta sice pochází z roku 2013, ale je zajímavé, že Jackman zveřejnil právě nyní tyhle dva snímky a vyvolalo to samozřejmě otázku, zda nenaznačil to, že se objeví jako Wolverine a to ve filmu přímo pod dohledem Marvelu. 

Ano, mohl jen trošku "provokovat" fandy, ano nemusí to mít větší význam, ale buďme optimisté a doufejme, že se dočkáme alespoň camea například ve Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021) nebo Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022), ve kterých velkou roli sehraje Multivesmír, díky kterému by se přítomnost Wolverina dala snadno vysvětlit.

Zdroj: Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat