Pracovní název seriál Ironheart možná naznačil účast Tonyho Starka a jaký odkaz na Avengers byl ve čtvrté epizodě Lokiho?


 Komiksové střípky.

Disney+ chystá hromadu různých seriálů a jedním z nich bude i Ironheart, kdy hlavní hrdinkou bude Riri Williams (Dominique Thorne). Ta s pomocí technologie od Stark Industries vytvořila vlastní brnění, které zaujalo Tonyho Starka/Iron Man (Robert Downey Jr.) a stal se její mentorkou.

Dávalo by tak smysl, že by se Tony v seriálu objevil, ale nic takového zatím potvrzeno nebylo. Nicméně, teď byl odhalen pracovní název Ironheart, který zní Wise Guy, což můžeme přeložit jako "chytrolín" a tak by se dal bezesporu označit právě Tony. 

Ovšem, spekuluje se o tom, že s ohledem na události v Avengers: Endgame (2019) bychom se Tonyho neměli dočkat ve fyzické podobě, ale jako umělé inteligence, která by pomáhala Riri. 

Uvidíme, jak tomu nakonec bude, zatím není jasné, kdy se to dozvíme, seriál nemá datum premiéry.

Naopak, seriál Loki už začal, pátá epizoda má premiéru 7. 7. 2021. Ale na moment se ještě vraťme ke čtvrté, ve které byl moment, o kterém začali diváci spekulovat jako o odkazu na scénu z Avengers (2012). Konkrétně je řeč o potitulkové scéně, ve které se Loki (Tom Hiddleston) probral a stáli nad ním tři další verze Lokiho alias Varianti. 

Podle některých jde o odkaz na moment, kdy byl Loki v Avengers poražen a celý tým stál nad ním. Režisérka Lokiho Kate Herron nyní potvrdila, že je tomu skutečně tak.

Zdroj: The Cosmic Circus, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat