Nový Mortal Kombat překonal očekávání, druhý díl je tak pravděpodobnou možností


 Film si vede skvěle. 

Na třetí film Mortal Kombat se čekalo doslova desítky let, ale nakonec, i když v to mnozí ani nedoufali, vznikl a to měl premiéru 23. 4. 2021 a to jak v kinech, tak na streamovací službě HBO Max, což je trochu riskantní krok, ale vyšel, protože Brad Wilson výkonný viceprezident WarnerMedia, pod které HBO Max spadá, prohlásil:

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE TŘETÍHO A DLOUHO OČEKOVANÉHO FILM MORTAL KOMBAT

"Mortal Kombat pro nás byl zajímavým titulem, protože i když jsme tušili, že si povede dobře, nečekali jsme, že si povede až takhle dobře. Je to jeden z nejúspěšnějších projektů na naší platformě. A zákazníci se vrhli i na sledování dalších skvělých titulů..."

Wilson nezveřejnil konkrétní čísla, ale pokud film překonal očekávání, budou určitě dobrá a co se týče tržeb v kinech, tak jsou aktuálně více než 81 milionů dolarů, což není s ohledem na situaci špatné.

Dá se tak tušit, že by mohlo vzniknout pokračování, ostatně tvůrci sami mají v plánu trilogii, kdy se první díl věnoval tomu, co se dělo před turnajem, druhý díl by se měl zaměřit na samotné klání a třetí na dobu po něm. 

Je ale na místě upozornit, že oficiální rozhodnutí zatím nepadlo. 

Zdroj: IGN, HBO Max/New Line Cinema (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat