Eternals: Opět byla naznačena spojitost mezi novým marvelovským týmem a Thanosem

 

Tentokrát skrze kalendář. 

Pokud nejste úplně zkušení, jestliže jde o komiksy, tak asi nevíte, že národ Eternals a Thanos mají společného víc, než by se na první pohled mohlo zdát. 

Přestože Eternals jsou skupinou, jejichž cílem je bojovat proti zlu a Thanos je jedním z nejvýraznějších marvelovských padouchů, nejsou si úplně cizí. 

Eternals totiž pocházejí z měsíce planety Saturn a to Titanu a Thanosovým domovem je... ano, správně Titan.

A zdá se, že stejně tomu bude i ve filmové podobě, protože se objevil popis oficiálního kalendáře k Eternals, kde je uvedeno:

"Eternals, kteří žijí na měsíci Saturnu Titanu chrání Zemi před Devianty a všemi dalšími formami kosmického zla. Očekávaný velkolepý blockbuster z Marvelovského filmového universa je bezesporu něčím, po čem fandové volají."

Je tu jeden menší faktický nedostatek, v komiksu je Titan měsícem Saturnu, ale ve filmech jde o samostatnou planetu, ovšem jinak to vypadá, že i v případě hrané podoby Eternals bude platit, že jejich domovinou bude Titan.

Kromě toho je tu fakt, že v komiksu je Thanos synem dvou členů Eternals a navíc je bratrancem další členky Eternals Theny, kterou ve filmu ztvární Angelina Jolie. Není jasné, jestli v hrané podobě bude tuhle dvojku spojovat příbuzenský vztah, ale minimálně to vypadá, že Thanos i Eternals budou pocházet ze stejné planety.

Film Eternals bude mít premiéru 4. 11. 2021.

Zdroj: The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat