Thor: Love and Thunder - Je dotočeno a jde o to nejšílenější, co režisér, kdy natočil. Plus fotka osvaleného Chrise Hemswortha


 Hlavní natáčení skončilo. 

To, že bude Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022) šílená jízda víme už dlouho, tvůrci a herci to několikrát naznačili a znovu to potvrdil režisér a scenárista Taika Waititi, která na Instagramu zveřejnil fotku z natáčení, na které je spolu s Chrisem Hemsworthem, jehož biceps zabírá zhruba třetinu snímku. Waititi se nechal slyšet, že je hlavní natáčení u konce a dodal i to, že tohle bude opravdu divočina:

SOUVISEJÍCÍ: REŽISÉR THOR: LOVE AND THUNDER MÁ ZŘEJMĚ VZTAH S DVĚMA ŽENAMI A VEDENÍ MARVELU A DISNEYHO Z TOHO ÚDAJNĚ NENÍ NADŠENO

"A je dotočeno, Thor: Love and Thunder. 

Někdy se dva lidé sejdou, aby inspirovali svět a změnili kinematografii navždy. A pak jsme tu já a Chris Hemsworth, kteří jsme příliš skvělí na to, aby nás něco zajímalo, kromě točení filmů, které lidem přinášejí naprosté potěšení. Ok, nevypadám skvěle, vím to. 

Tenhle film je to nejšílenější, co jsem zatím natočil a jsem poctěn, že jsem dřel jako kůň a nervově se zhroutil, abyste to všichni mohli vidět v květnu roku 2022."

Pokud Taika prohlásí, že je něco nejšílenější věcí, kterou kdy natočil, pak to bude opravdu hodně velká zběsilost. Máme se tedy na co těšit a to je myšleno v dobrém. 

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat