Paul Bettany odpověděl na otázku, zda je v plánu návrat White Visiona


Odpověď vás asi nepřekvapí. 

V seriálu WandaVision se objevila postava, o jejímž představením v Marvelovském filmovém universu se mluví už dlouho. Řeč je o White Visionovi (Paul Bettany) a s ohledem na bohatou historii téhle bytosti v komiksovém universu mnozí doufají, že ho ještě uvidíme. Co na to říká Paul Bettany?


"Upřímně, nemohu na to odpovědět. Mám spoustu kamarádů v tomto věku, pro které byl White Vision v sedmdesátých letech velkou věcí. Takže Kevin (Kevin Feige, kreativní šéf Marvelu, pozn. redakce) a já jsme o tom mluvili několik let. Ale nemohu si vybavit moment, kdy k tomu došlo. Předpokládám, že to bylo někdy v době, kdy jsme řešili to, že má postava přijde o barvu v 'Avengers: Infinity War'... Opravdu stále nevím [jestli budu s rolí pokračovat]. Smlouvu nemám. Nevím. Opravdu netuším. A vše, co vím je to, že jde hlavně o to podpořit zájem tisku kvůli cenám Emmy v případě minisérie [WandaVision]. Takže to nevypadá, že by k tomu mělo dojít."

Zdá se tak, že pro Visiona zatím další plány nejsou, ale co není může být, jde o velmi zajímavou postavu, která má stále velký potenciál. Tak uvidíme, zda Marvel přivede zpět White Visiona.

Zdroj: The Playlist, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat