Do marvelovských filmů se prý chystá dcera Red Skulla



Mohla by se objevit ve čtvrtém Captain America. 

Johann Schmidt/Red Skull (Hugo Weaving/Ross Marquand) je v komiksu jedním z nejvýraznějších protivníků Steva Rogerse/Kapitána Ameriky (Chris Evans). Pokud jde ale o jeho filmové působení, tak se objevil v prvním dílu Captain America a poté v posledních dvou dílech Avengers, kde Huga Weavinga nahradil Ross Marquand, protože si první zmíněný role příliš neužíval a neměl zájem se vrátit. 

Zdá se ale, že "rodinnou čest" bude v Marvelovském filmovém universu reprezentovat někdo další, protože se objevily (zatím nepotvrzené) informace, že by měla být představena postava jménem Sin, což je civilním jménem Sinthia Schmidt, dcera Red Skulla.

Stejně jako se očekává, že v Marvelovském filmovém universu (MCU) převezme od původních hrdinů pochodeň nová generace, něco podobného se údajně chystá i u padouchů a právě Sin by měla být jednou ze stěžejních záporných postav budoucnosti MCU.

Není jasné, kdy a kde přesně by se měla Sin poprvé objevit, ale jako docela pravděpodobná možnost se jeví Captain America 4. Sice se šušká o tom, že by hlavní záporačkou mohla být Sharon Carter (Emily VanCamp), ale to neznamená, že se nedočkáme Sin. Mohla by se Sharon spolupracovat, nebo by se mohlo ukázat, že skutečným padouchem ve filmu nebude Sharon, ale právě Sin, možností je několik. 

Uvidíme, s čím tvůrci přijdou, ale rozhodně by bylo fajn vidět na stříbrném plátně dalšího člena "redskullí" rodiny. 

Zdroj: That Hashtag Show



Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat