Jasná odpověď Zacka Snydera na to, že DC nechtělo orální sex mezi Catwoman a Batmanem a fotky marvelovské Ms. Marvel v kostýmu


 Kostýmové střípky.

Nedávno vyšlo najevo, že tvůrci animovaného seriálu Harley Quinn chtěli nabídnout ve třetí řadě scénu, ve které by Batman orálně uspokojoval Catwoman. Ovšem, DC se tohle nelíbilo a daný moment se nakonec neobjeví. 

SOUVISEJÍCÍ: DC TVŮRCŮM SERIÁLU HARLEY QUINN "ZAKÁZALO" SEXUÁLNÍ SCÉNU MEZI BATMANEM A CATWOMAN

Samozřejmě na nastalou situaci reagovalo mnoho lidí a mezi nimi byl i Zack Snyder, který zveřejnil jedno slovo a jeden obrázek, ale obojí je velmi výmluvné. Daný obrázek (u kterého se neví, zda je z nějakého komiksu, nebo jde o povedený fanouškovský výtvor) ukazuje právě Batmana, který uspokojuje Catwoman a k tomu Snyder dopsal: "Kanonické". Naznačuje tedy, že sex mezi (anti)hrdiny je běžná věc a je součástí jejich příběhů.

Marvel připravuje pro streamovací službu Disney+ hromadu seriálů a jedním z nich bude i Ms. Marvel, což je první marvelovská muslimská superhrdinka, která se dočkala vlastního komiksu. Hlavní roli v seriálové verzi ztvární Iman Vellani a právě ona je k vidění na fotkách z natáčení a nejde o žádné momenty, kdy si dává pauzu mezi scénami, ale snímky jsou přímo z natáčení a tím pádem je hlavní hrdinka k vidění i v kostýmu. 

Premiéra seriálu zatím stanovena nebyla, ale očekává se ještě tento rok, případně v první polovině roku 2022.

Zdroj: DC Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat