Společný film DC a Marvelu? Opravdu se o něm mluvilo



Prozradil to James Gunn. 

Filmař James Gunn pracoval pro Marvel na filmové sérii Strážci Galaxie, poté byl ale propuštěn za nevhodné vtípky a ujaly se ho společnosti Warner Bros. a DC, pro které připravil Sebevražedný oddíl (premiéra 5. 8. 2021). Poté se ale zase vrátí k Marvelu kvůli třetímu dílu Strážců Galaxie.

Některé tak napadla otázka, zda by to, že pracuje pro oba komiksové giganty nemohlo vést k tomu, že by vznikl jejich crossoverový film. Přece jen, v komiksu se jejich světy protknuly už několikrát. A byť to zní jako vlhký sen diváků, tak překvapivě Gunn prozradil, že se o tom opravdu mluvilo:

"Nezávazně jsem o tom mluvil s Marvelem & DC, jak působivé by to mohlo být. Byl bych nadšen, pokud by k tomu došlo. Nemyslím si, že je to pravděpodobné, ale nemyslím si ani to, že by to bylo nemožné..."

Těžko si představit, že by to bylo otázkou dohledné budoucnosti, ale někdy by k tomu skutečně dojít mohlo. Z ekonomického hlediska by to na 99 % zafungovalo, kina by určitě praskala ve švech a pokud by byla smlouva férová, vydělaly by na tom obě strany. Zatím ale bohužel nic konkrétního v plánu není. 

Zdroj: Twitter, Marvel/DC Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat