V seriálu Harley Quinn měl Batman orálně uspokojit Catwoman, DC tomu zabránilo

To asi není překvapením. 

Seriál Harley Quinn je sice animovaný, ale není pro děti a tvůrci si občas dovolí přijít s odvážnější scénou. A dokonce chtěli přidat i erotický moment mezi Catwoman a Batman, kdy by druhý zmíněný Catwoman orálně uspokojil.

A přestože tvůrci série Justin Halpern a Patrick Schumacker ocenili, že jim DC Entertainment umožnilo natočit projekt o záporácích, tak dodali, že nemají úplně volné ruce a nemohou si dělat, co se jim zlíbí:

"Skvělým případem je to, že jsme ve třetí řadě Harley měli moment, kdy se Batman pomiloval s Catwoman. A DC na to, 'To nemůžete udělat. To rozhodně nemůžete udělat.' Reagovali, 'Tohle hrdinové nedělají.' My jsme na to odvětili: 'Tím chcete naznačit, že se hrdinové oddávají pouze sebelásce?' A oni poznamenali, 'Ne, je to o tom, že prodáváme hračky hrdinů. Je těžké prodat hračku Batmana, který si s někým užívá."

Je to zajímavé vysvětlení, ale na druhou stranu, hračky superhrdinů si kupují i děti a tak DC nechtělo, aby byl například Batman spojován s tím, že si občas zaskotačí s Catwoman. Asi není žádoucí to, aby si lidé spojovali superhrdiny a sex. Minimálně jsou to zajímavé myšlenkové pochody, ale DC má v tomto poslední slovo.

Třetí řada už byla schválena, ale nebylo zatím stanoveno datum premiéry.

Zdroj: TVline, Warner Bros. Animation (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat