Superman tmavé pleti? Odvážná volba ale přišla pozdě, vzkazuje Snyder Warner Bros.


 Podle režiséra to mělo přijít dříve. 

Dočkáme se filmu se Supermanem tmavé pleti. To je informace, která je známá už nějakou dobu. V hlavní roli tentokrát nebude Clark Kent, ale Kalel alias Calvin Ellis, což je v komiksu černošský Superman. 

A byť někteří lidé peskují, protože jim vadí zvyšující se rozmanitost postav, tak hromada dalších tohle rozhodnutí Warner Bros. ocenila a je mezi nimi i Zack Snyder. To je svým způsobem symbolické, protože to byl právě on, kdo přivedl zpět na plátna Clarka Kenta/Supermana a to ve filmu Muž z oceli (2013).

Snyder k volbě natočit film se Supermanem tmavé pleti dodal:

"Pokud jde o mé pocity, tak miluji J.J. (J.J. Abrams bude film produkovat, pozn. redakce) a miluji to, co v minulosti natočil. Zajímá mě, jak to dopadne, je to odvážný a skvělý krok, který se měl zřejmě odehrát dříve. Ale miluji Henryho (Henry Cavill ztvárnil hlavní roli v Muži z oceli, pozn. redakce) jako Supermana, to je samozřejmé. On je můj Superman. Žádný způsobem se nepodílím na rozhodování Warner Bros. Takže hádám, že prostě počkám a uvidím, co udělají a jak to dopadne. Ale na první pohled to působí zajímavě."

Clark Kent je nejznámější Superman, ale šanci dostal už několikrát, takže není špatným krokem zkusit to s jiným nositelem téhle přezdívky. Nezbývá než doufat, že Warner Bros. nic nepodcení a nabídne film, který si Muž z oceli i diváci zaslouží. 

Zdroj: Radio Times. DC Comics (úvodní obrázek)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat