Dave Bautista si posteskl, že Marvel nevěnoval Draxovi dostatek pozornosti

 
Dá se s tím souhlasit. 

Drax v podání Davea Bautisty je nedílnou součástí týmu Strážci Galaxie a v komiksu jde o někoho, kdo má historii silně propletenou s Thanosem (Josh Brolin), ale ve filmech jsme toho o minulosti Draxe zase tolik nezjistili, což některé fandy mrzí a očividně s tím není úplně spokojen ani Dave:

SOUVISEJÍCÍ: TŘETÍ STRÁŽCI GALAXIE BUDOU ZŘEJMĚ POSLEDNÍM FILMEM DAVEA BAUTISTY JAKO DRAXE

"Opravdu bych si přál, aby se Draxovi věnovali víc. Myslím si, že příběh Draxe nabízí víc. Domnívám se, že má Drax hodně zajímavý příběh, kterému se nevěnovali. To není rýpnutí do Marvelu. Mají svůj plán, vím, na co se soustředí, co mají naplánované. Ale myslím si, že v případě Draxe promarnili šanci. Má skvělý postranní příběh. Sobecky, jako herec, bych byl rád, pokud by mi dali šanci ukázat jiné emocionální stránky Draxe. A fyzické také. Protože, pokud jste si toho všimli, tak přestože, když se na  Draxe podíváte vypadá jako drsňák, vypadá děsivě, tak dostal nakládačku častěji, než jakákoliv jiná marvelovská postava. Celá ta věc s Destsroyerem (Drax je nazýván také Drax the Destroyer, pozn. redakce) neplatí... lidé se prostě zamilovali do komediální stránky Draxe, tak se tomu věnovali víc, poté ještě víc a nakonec do toho úplně spadli. Ale promarnili jsme s touhle postavou šanci a nemyslím si, že to bude někdy napraveno."

Dave se nechal slyšet, že kvůli náročnosti masky nestojí o vlastní seriál a kromě toho naznačil, že třetí Strážci Galaxie by mohli být (s ohledem na věk) jeho posledním filmem v roli Draxe. Ale třeba se ještě rozmyslí. 

Zdroj: Collider, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat