Doctor Strange 2: Ve filmu se prý objeví Ghost Rider


 Podle některých zpráv by měl mít cameo.

Ghost Rider už byl v Marvelovském filmovém universu (MCU) v hrané podobě představen (původní filmy nejsou součástí MCU), ztvárnil ho Gabriel Luna v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. Poté měla tahle postava dostat vlastní seriál na streamovací službě Hulu, ale z toho sešlo a údajně proto, že má kreativní šéf Marvelu Kevin Feige s postavou velké plány. 

Nebylo ale řečeno jaké konkrétně a zatím jsme se nedočkali zrovna velkého množství informací. Teď se ale objevily zvěsti o tom, že by měl být Ghost Rider k vidění ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness a mělo by jít o Johnnyho Blazea, tedy nejznámějšího Ghost Ridera (v Agents of S.H.I.E.L.D. jsme viděli Robbieho Reyese, což je jiný nositel jména Ghost Rider). 

Žádné detaily o cameu Ghost Ridera nejsou známy, ale nebyl by problém ho ve druhém Doctoru Strangeovi přivést na scénu, ve filmu sehraje důležitou roli Multivesmír a tím pádem mají tvůrci více méně neomezené možnosti, pokud jde o postavy, které mohou přivést z alternativních světů.

Premiéra filmu je naplánována na 25. 2. 2022.

Zdroj: That Hashtag Show, Marvel Television (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat