Spider-Man: Bez domova - Ve filmu bude údajně představen neblaze proslulý tým padouchů


 Asi víte, o kom je řeč. 

Na Spider-Mana jen tak někdo nestačí a tak v komiksovém světě spojili síly někteří z jeho nejvýraznějších protivníků a vytvořili tým nazvaný Sinister Six. Už dlouhou dobu se mluví o tom, že právě tahle skupina by měla dostat vlastní film, ale zatím jsme se nedočkali. Ovšem, vypadá to, že by mohl být premiéru ve třetím filmu Spider-Man s podtitulem Bez domova.

SOUVISEJÍCÍ: HEREC Z AVENGERS: AGE OF ULTRON BYL OBSAZEN DO ROLE SPIDER-MANOVSKÉHO ZÁPORÁKA

Už teď víme, že si své role z předchozích projektů Spider-Man zopakují Willem Dafoe (Green Goblin), Alfred Molina (Doctor Octopus) a Jamie Foxx (Electro), nedávno vyšlo najevo, že Aaron Taylor-Johnson ztvární Kravena (není jasné, zda se objeví ve třetím Spider-Manovi, ale předpokládá se to) a podle novináře Jeff Sneidera by se k nim mohli přidat Sandman, Lizard a Rhino. 

Trochu nám nevychází počty, protože pokud by všichni byli členy Sinister Six, nebyla by to Sinister Six, ale Sinister Seven, ovšem je možné, že některý z nich nebude patřit k týmu, nebo skupina ponese jiné jméno (v komiksu Sinister Seven existuje). Co se týče Rhina, Lizarda a Sandmana, všechny tři už jsme v minulých projektech Spider-Man viděli, ale není jasné, zda si jejich role zopakují stejní herci nebo budou obsazeni noví.  

Premiéra filmu Spider-Man: Bez domova je naplánována na 16. 12. 2021.

Zdroj: Sneider Cut, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat