Bladea uvidíme o rok později a Black Widow nabídne fandům uzavření, které si po Avengers: Endgame zaslouží


 Komiksové střípky.

Situace ohledně covid-19 je stále ještě trochu nejistá, i když se zdá, že svítá na lepší časy. Přesto je ale na místě být ještě trochu obezřetný, pokud jde o premiéry filmů. Může a bude určitě docházet k posunům premiér. 

Pro důkaz není třeba chodit daleko, aktuálně došlo k oznámení zpoždění hned dvou marvelovek a v prvním případě jedná se o poměrně výraznou změnu. První projekt měl být původně uveden 7. 10. 2022, ale nakonec to bude 6. 10. 2023 a v případě druhého se odehrál posun jen o týden ze 3. 11. 2023 na 10. 11. 2023.

Oficiálně nebylo oznámeno o jaké marvelovky jde, ale v případě říjnové se mluví o tom, že by to měl být nový Blade. 

O posouvání premiéry ví své dlouho očekávaná Black Widow, která nakonec dorazí do kin a ve stejnou dobu i na streamovací službu Disney+ (za což si ale budou muset zájemci připlatit zhruba 30 dolarů). Řeč je o 9. 7. 2021.

A podle představitelky hlavní role herečky Scarlett Johansson můžeme očekávat, že dojde na uzavření příběhu Black Widow, které v Avengers: Endgame (2019) tak trochu chybělo. Přece jen, tvůrci se zakládající členkou Avengers zacházeli trochu mačešsky a nedopřáli jí ani pořádný pohřeb:

"Naším cílem bylo to, aby byli [fandové] spokojeni s tímto příběhem. Předpokládám, že by se měli dočkat určitého uzavření, pokud jde o smrt téhle postavy. Zdá se, že tohle lidé chtěli."

Ano, to bezesporu chtěli a vypadá to, že jejich přání bude vyslyšeno. 

Zdroj: The Disinsider, TotalFilm/The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat