Mládeži přístupný Deadpool? Klidně, pokud ho bude dál hrát Ryan Reynolds, nechal se slyšet režisér


 Tim Miller se toho nebojí. 

Jestli se fandové filmů Deadpool něčeho bojí, tak toho, že by Disney (poté, co značku získal po koupi společnosti Fox) natočil třetí díl, který by neměl přístupnost R (do sedmnácti let přístupné pouze v doprovodu dospělé osoby).

Disney sice naznačuje, že snižování přístupnosti nemá v plánu, ale je tu určitá šance, že by k tomu dojít mohlo. A zatímco se toho diváci se děsí, tak režisér prvního Deadpoola Tim Miller zase tolik ne:

"Myslím, že přístup Ryana Reynoldse k téhle postavě a způsob, jak si užívá speciální formu šílenství - ani pokud by nepoužíval slovo na čtyři písmenka (F*CK, pozn. redakce) - pořád by to tu bylo. Pořád by byl touhle postavou. Můžete odstranit mládeži nepřístupné části, pokud chcete a stále by to byl Deadpool, jestliže by ho hrál Ryan Reynolds."

Tim si tedy myslí, že hlavním stavebním prvkem Deadpoola je Ryan, což je pravda, ale podle mnohých je velmi důležité i to, že se filmy nedrží zkrátka. A asi si vybavujete situaci, kdy vyšla i mládeži přístupná upravená verze druhého Deadpoola, která ztratila něco ze svého kouzla, takže je více méně jasné, že pokud vznikne trojka, lidé by ocenili, pokud by se u ní neměnila přístupnost. 

Zdroj: Inverse, Fox (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat