Okoye z Black Panthera možná dostane vlastní seriál a proč se těšit na sérii Loki


 Komiksové střípky.

Pokud jde o postavy z marvelovky Black Panther (2018), tak se jedním z největších miláčků diváků stala Okoye (Danai Gurira), tedy vůdkyně elitní ženské bojové jednotky Dora Milaje. A přestože se objevila v pár dalších projektech z Marvelovského filmového universa, tak zatím nebyl její potenciál ani zdaleka využit.

To by se ale mohlo změnit, protože kolují zprávy, že by mohla dostat vlastní seriál. Respektive se ví už delší dobu, že by měla vzniknout série navazující na Black Panthera, ale až nyní vyšlo najevo, že jeho hlavní postavou bude zřejmě právě Okoye. 

Další detaily ale bohužel nejsou známy. Nebylo prozrazeno ani datum premiéry. 

U seriálu Loki ho naštěstí známe, bude to 9. 6. 2021 a na projekt se jistě těší spousta lidí. A bude asi ještě víc po slovech režisérky Kate Herron:

"Tom [Hiddleston] je skvělý spolupracovník, protože je opravdu potěšení pracovat s někým, kdo tvaruje tuhle postavu už více než deset let. Ale současně je otevřen tomu posunout tuhle postavu novým směrem, ukázat jeho zatím neviděné stránky a dostat ho do situací, které ještě nezažil."

Jinak řečeno, v seriálu uvidíme Lokiho tak, jak ho ještě neznáme a bude čelit něčemu, s čím ještě neměl zkušenosti a to zní více než slibně.

Zdroj: THR, D23/TheDirect

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat