Herec z Avengers byl obsazen do role protivníka Spider-Mana jménem Kraven

Aaron Taylor-Johnson se stane nejlepším lovcem světa. 

Spider-Man má velké množství protivníků. Někteří jsou zapamatovatelní, jiní se objeví na chvílí a pak po nich neštěkne ani pes. Kraven ale bezesporu patří do první skupiny. Jde o elitního lovce, který chce dokázat světu, že je ve svém oboru nejlepší a tak loví ty nejnáročnější kořisti, jakou je například Spider-Man. 

To, že by se Kraven měl objevit v hrané podobě, se řeší už delší dobu, dokonce se mluvilo o tom, že dostane vlastní sólovku, ale nějakou dobu se neobjevovaly žádné důležitější informace. Teď tu ale jedna je, podle všeho byl do titulní role obsazen Aaron Taylor-Johnson, kterému komiksové projekty rozhodně nejsou cizí. Zahrál si hlavní roli ve filmech Kick-Ass a ztvárnil také Quicksilvera v Avengers: Age of Ultron (2015).

Aaron se Sony Entertainment uzavřel na více filmů, takže se věří, že se nejdříve jako Kraven objeví v nějakém jiném projektu (například Spider-Man: Bez domova) a následně dostane vlastní sólovku, jejíž premiéra je naplánována na 13. 1. 2021.

Taylor-Johnson je asi překvapivou volbou, na první pohled (kromě muskulatury) nemá s Kravenem vizuálně nic moc společného, ale pokud budou chtít tvůrci představit jeho mladší verzi, tak je Aaron rozhodně zajímavou volbou. 

Zdroj: Justin Kroll, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat