Spider-Man a Venom v jednom filmu? Dojde k tomu

Potvrdil to šéf Sony Sanford Panitch.

Ve chvíli, kdy bylo oznámeno, že vznikne film Venom (2018) začali fandové doufat, že se Eddie Brock/Venom (Tom Hardy) setká na stříbrném plátně s Peterem Parkerem/Spider-Manem (Tom Holland). To se ale zatím nestalo a nejsou konkrétní informace, že v dohledné budoucnosti dojde. 

SOUVISEJÍCÍ: VE TŘETÍM SPIDER-MANOVI ZŘEJMĚ UVIDÍME NEBLAZE PROSLULÝ ZÁPORÁCKÝ TÝM

Ale naděje tu je, protože prezident Sony Entertainment Sanford Panitch prozradil následující:

"Bylo by vzrušující, pokud by se setkali, že? Vlastně na to existuje plán. Domnívám se, že teď bude lidem o trochu jasnější, kam míříme a myslím si, že až vyjde [Spider-Man:] Bez domova, bude toho odhaleno ještě víc. Skvělé je to, že máme opravdu vynikající vztah s Kevinem (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce). Je tu neuvěřitelně velký prostor, ve kterém můžeme operovat. Chceme, aby tyhle MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce) filmy byly opravdu velké, protože je to pro nás i naše marvelovské postavy skvělé a myslím si, že to platí i pro ně [Marvel]. Máme skvělý vztah. Je tu množství příležitostí a myslím, že k tomu dojde."

Je možné, že by k tomu mohlo dojít už ve zmíněném Spider-Man: Bez domova (premiéra 16. 12. 2021), ale upřímně já jsem v tomto pesimista a předpokládám, že to bude až později, možná v případném třetím Venomovi nebo čtvrtém Spider-Manovi. Ale kdoví, třeba mě Sony překvapí a Venom poměří síly se Spider-Manem dříve. 

Zdroj: Variety, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat