Justice League: Proč byl z filmu vystřižen Flash cestující v čase? Šéfové Warner Bros. tomu nerozuměli


 Prozradil to specialista na trikové efekty. 

Přestože se spousta viny, pokud jde (ne)kvalitu Justice League (2017), svaluje na "náhradního" režiséra Josse Whedona, tak není tajemstvím to, že do procesu výrazně zasahovali i vysoce postavení pracovníci studia Warner Bros. a to potvrdil i specialista na vizuální efekty John DJ Des Jardin, který se nechal slyšet, že z filmu byla vystřižena scéna Flashe (Ezra Miller) cestujícího v čase s pomocí takzvané Speed Force, protože tomu pracovníci Warner Bros. prostě a jednoduše nerozuměli:

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE SNYDEROVA SESTŘIHU JUSTICE LEAGUE

"Je to vtipné, protože to vždy bylo součástí příběhu. Natočili jsme to v roce 2016. Bylo to něco, u čeho jsem si nebyl jistý, co se stalo, abych byl upřímný, nálada ze strany studia byla taková, že to prostě nepochopili. Reagovali, 'Nerozumím tomu,' možná to bylo způsobeno tím, jaký to mělo původně nádech nebo to způsobilo to, jak to vypadalo poté, co byly přidány triky nebo něco takového, ale bohužel to byla jedna z prvních věcí, které se zbavili poté, co Zack odešel od filmu."

Je pravda, že Speed Force může být pro někoho, kdo nezná komiksy, trošku hůře pochopitelná, ale to neznamená, že je nutné takhle výrazně zasáhnout do filmu. Naštěstí Snyder dostal šanci nabídnout svůj sestřih, kde byla daná scéna k vidění, takže neskončila na podlaze střižny navždy. 

Zdroj: Beyond the Trailer, DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat