Mortal Kombat: Představitel Sub-Zero naznačil, že by ve dvojce mohla být k vidění oblíbená postava


 Joe Taslim promluvil o případném pokračování. POZOR, SPOILERY!!

Recenze filmu Mortal Kombat (2021) nejsem špatné a tržby už vůbec ne, takže je tu pravděpodobná možnost, že by mohlo dojít na pokračování. A bylo naznačeno, že bychom se v něm měli dočkat například Johnnyho Cage, ale samozřejmě můžeme očekávat další postavy z universa Mortal Kombat. Zřejmě i Noob Saibota. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA ROKY OČEKÁVANÝ BRUTÁLNÍ FILM MORTAL KOMBAT

Alespoň to tak vypadá z vyjádření Joea Taslima, který v prvním filmu ztvárnil Sub-Zera. Pokud jste ho viděli víte, že Sub-Zero zemřel, ale fandové doufají, že se vrátí právě jako Noob Saibot (v herním universu jde o vzkříšeného prvního Sub-Zera):

"Ano, tohle je další transformace téhle postavy, ale samozřejmě zatím nevíme [jestli bude pokračování]. Pokud fandové budou chtít, aby se pokračovalo, je tu pravděpodobná možnost, že dalším krokem pro Bi-Hana (civilní jméno prvního Sub-Zera, pozn. redakce) je to, že z něj bude Noob Saibot. Držím nám palce, ale doufám, že k tomu dojde, protože si tuhle postavu chci určitě zahrát. Ale abych byl upřímný, nejzajímavější by podle mého názoru bylo natočit prequel. Byl by to příběh o Bi-Hanovi a jeho tréninku v klanu Lin Kuei. Když ho Lin Kuei unesl a jeho rodiče byli zabiti. Takže by to bylo o tom, jak se z něj a jeho bratra stanou zabijáci a myslím si, že by to také bylo velmi zajímavé."

To bezesporu, ale jak bylo řečeno, zatím není nic jisté. Film v kinech utržil zatím téměř 69 milionů dolarů, ale s tím, že byl uveden rovnou i na streamovací službě HBO Max a není jasné, jak si vedl tam. Ale pokud dobře, pak by pokračování bylo reálnou možností.

Zdroj: THR, Warner Bros./New Line Cinema/HBO Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat