Druhý Joker zřejmě přece jen bude a Marvel s Bladem rozhodně nespěchá


 Komiksové střípky. 

Joker (2019) to neměl zrovna snadné. Společnost Warner Bros. údajně tvůrcům nabídla omezený rozpočet s tím, že doufala, že je to odradí (neodradilo) a podle některých zpráv Jared Leto nechtěl, aby film vznikl. Ale nakonec Joker do kin dorazil a vedlo se mu skvěle. 

Nejen, že Joaquin Phoenix sbíral jednu pochvalu za druhou, ale také tržby 1,07 miliardy dolarů jsou jasným důkazem, že to vyšlo. 

Ale bez ohledu na úspěch filmu se nezdálo, že bychom se měli dočkat pokračování. Ani Phoenix, ani režisér Todd Phillips se do něj rozhodně nehnali. 

Aktuálně se ale objevily zprávy, že dvojka je v plánu. Bohužel, žádné detaily prozrazeny nebyly, takže nevíme kdy by se mohlo začít natáčet a stejně tak je klidně možné, že se Warner Bros. rozmyslí a projekt nevznikne, ale v současné chvíli s ním údajně počítá. 

Blade se začne natáčet později

Stejně tak se počítá s novou verzi Bladea, kde se hlavní role ujme oscarový Mahershala Ali, ale jak se zdá, Marvel s projektem nespěchá. Podle nových informací se začátek produkce přesunul z letošního září na červen příštího roku.

Ovšem, dobrou zprávou je, že Marvel má už seznam favoritů v případě režisérů. Konkrétně by mělo jít o následující jména - Steven Caple Jr., J.D. Dillard, Regina King, Shaka King a Barry Jenkins, který dohlédl na film Moonlight (2016). Ten Mahershalovi vynesl Oscara (a stejně tak Jenkinsovi za scénář).

Zdroj: THR I, II, Warner Bros./DC Universe (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat