Superman: J.J. Abrams režírovat nebude, studio chce černošského tvůrce. Film nebude součástí aktuální DC filmového universa

Plus se objevili horcí favorité na režiséra.

To, že je v přípravách dalších film Superman vyšlo najevo už před nějakou dobou. Stejně tak se vědělo, že se na něm budou podílet Ta-Nehisi Coates jako scenárista a J.J. Abrams s tím, že se věřilo, že bude režisérem.

Aktuálně se ale ukázalo, že to neplatí, Abrams se bude starat o produkci a studio Warner Bros. hledá režiséra tmavé pleti s ohledem na to, že nový Superman bude také tmavé pleti (předpokládá se, že půjde o Kalela alias Calvina Ellise). Mezi hlavními kandidáty jsou Steven Caple Jr., J.D. Dillard, Regina King, Shaka King a Barry Jenkins. Zvažoval se i Ryan Coogler, ale ten pracuje pro Marvel na druhém Black Pantherovi (premiéra 7. 7. 2022), takže by to bylo hodně komplikované. 

Najevo vyšlo také to, že nový film Superman nebude součástí stejného universa, jako aktuální DC filmy, ale bude se odehrávat ve vlastním světe s tím, že se děj bude inspirovat u původních komiksů Superman, kdy hlavní hrdina přijde z Kryptonu na Zemi.

Další detaily zatím neznáme, ale jasné je to, že je spousta lidí zvědavých, jak to dopadne.

Zdroj: THR, DC Comics

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat