Na veřejnost unikly údajné detaily z budoucnosti Marvelovského filmového universa, tvrdí, že k Marvelu míří Jim Carrey a hvězdy Hry o trůny

 

Co jsme se dozvěděli? 

Úniky zajímavých informací nejsou v internetové době ničím výjimečným. Je ale nutné je brát s rezervou. Někdy se ukáží být jako pravdivé, jindy jde o pouhé spekulace, které se nenaplní. 

SOUVISEJÍCÍ: KOHO SI RUSSELL CROWE ZAHRAJE VE ČTVRTÉM THOROVI?

Těžko říct, do které skupiny patří následující informace, které se objevily na Redditu, ale minimálně některé z nich znějí pravděpodobně a pocházejí od někoho, kdo už se v minulosti osvědčil. Ostatně, právě tenhle zdroj přišel se zprávou, že Russell Crowe ztvární v Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022) boha Dia a to je podle všeho pravda.

Další zajímavosti z budoucnosti Marvelovského filmového universa, kterých údajně unikly na veřejnost, jsou například zprávy, že se Idris Elba jako Heimdall vrátí jak ve čtvrtém Thorovi, tak bude k vidění v seriálu Loki. Plus je tu tvrzení, že Clint Barton/Hawkeye (Jeremy Renner) se na konci seriálu Hawkeye odebere na odpočinek a tentokrát na stálo (což není šokem, předpokládá se, že novým marvelovským Hawkeyem bude Kate Bishop v podání Hailee Steinfeld).

Kromě toho je k dispozici seznam hereckých jmen, které by se měly (v zatím neupřesněných rolích) objevit v Marvelovském filmovém universu. Jedná se o následující hvězdy: Charlie Hunnam, Nikolaj Coster-Waldau, Kiernan Shipka, Jim Carrey, Gwendoline Christie, Michelle Dockery a Richard Armitage.

Uvidíme, kolik z toho se potvrdí, ale bylo by zajímavé sledovat alespoň některé z výše zmíněných osobností v rolích komiksových hrdinů a padouchů.

Zdroj: New Line Cinema (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat