Mortal Kombat boduje, vydělává slušné peníze a s kým by si chtěly zabojovat v dalším dílu herci z jedničky?

Něco o krvavé videoherní adaptaci.

V pátek minulého týdne měl premiéru roky a roky připravovaný třetí film Mortal Kombat. A jak se dalo čekat, není to vyslovený zázrak, scénář by potřeboval ještě dost dopilovat, hudba by mohla být údernější a našlo by se několik dalších chyb, ale souboje jsou slušné, obsazení veskrze také a pořádná porce násilí filmu rozhodně prospěla. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE BRUTÁLNÍHO MORTAL KOMBAT

Ovšem, je patrné, že tvůrci počítají s tím, že budou příběh rozvíjet dál a teď se tahle možnost jeví jako vcelku reálná, protože za první víkend v amerických kinech Mortal Kombat utržil 22,5 milionů dolarů a to lidé chodí do kin v mnohem menším množství kvůli pandemii covid-19. Navíc byl film uveden ve stejný den jak v kinech, tak na streamovací službě HBO Max, takže plno lidí se podívala doma. 

Daná částka by nebyla zklamáním ani, pokud by nebyla situace zkomplikovaná covidem, takže jde o úspěch a pokračování není úplnou fantasií, speciálně s ohledem na to, že celosvětové tržby už překročily hranici 50 milionů dolarů.

SOUVISEJÍCÍ: POKUD BUDOU POKRAČOVÁNÍ MORTAL KOMBAT, NA CO SE ZAMĚŘÍ?

Pokud k němu dojde, tak někteří herci už vědí, s kým by se v něm rádi utkali. Představitel Jaxe Mehcad Brooks prohlásil:

"Ermac, Baraka, Kitana. A vůbec by mi nevadilo vymlátit duši z Johnnyho Cage."

Jeho kolegyně Jessica McNamee (Sonya Blade) by si vybrala stejného soupeře:

"Ráda bych viděla souboj proti Johnnymu Cageovi. Zajímalo by mě, jak by vypadal střet s Cassie Cage (dcera Sonyi a Johnnyho, pozn. redakce)."

Druhý díl zatím jistý není, ale snad k němu dojde, protože jsme neviděli hromadu postav, které by si zasloužily prostor.

Zdroj: CBMCB, Warner Bros./New Line Cinema/HBO Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat