Mortal Kombat: Pokud budou pokračování, na co se zaměří? A co si o novém filmu myslí spolutvůrce her?


 Něco o brutální videoherní jízdě. POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!!

Zabralo to pár desítek let, ale před pár dny jsme se dočkali premiéry třetího filmu Mortal Kombat (2021). A ne, není to bezchybná podívaná, scénář je prostě "béčkový" od první do poslední vteřiny, ale souboje nejsou vůbec špatné, brutalita je dobře využita a obsazení je vybráno veskrze dobře.

Uvidíme tak, jestli se dočkáme dalších dílů, ale pokud ano, pak by tvůrci rádi natočili trilogii. A spoluscenárista Greg Russo prozradil, jaké jsou potencionální plány:

"V případě prvního filmu jsme si připravovali půdu, byla to příprava, o tomhle jsem přemýšlel - vždy jsem [první film] viděl v období před turnajem, poté se doufejme dočkáme turnaje a následně do doby po turnaji. Takže záměr byl takový, že půjde o film, který bude zasazen do doby před turnajem a doufejme, že jsme připravili půdu pro turnaj..."

Některé asi zaskočilo, že první film se k turnaji vůbec nepropracoval, ale zaměřil se na to, jak se síly Outworldu pokouší zlikvidovat pozemské bojovníky ještě předtím, než turnaj začne. A je to poměrně neotřelá myšlenka, takže proč ne. Nicméně, všichni se asi těšíme na turnaj, tak doufejme, že první film bude natolik úspěšný, aby vznikla i dvojka, která by se na ně zaměřila a trojka by pak mapovala dopady výsledků turnaje.

A ještě jedna zajímavost k filmu. Pokud vás zajímá, co si o něm myslí spolutvůrce her Mortal Kombat a to John Tobias, který tuhle značku vytvořil společně s Edem Boonem, tak ten na sociálních sítích napsal:

"V novém film MK teče hodně tekutin! Doslova krev, pot a slzy ze strany štábu i obsazení a všech dalších, kteří byli zapojeni.

Gratulace!"

Zdroj: Collider, Warner Bros./New Line Cinema/HBO Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat