V Justice League měli být tři Green Lanternové, jeden byl vystřižen. Co na to říká jeho představitel? A představitelka Mery maká kvůli Aquaman 2


 Komiksové střípky.

V Justice League Zacky Snydera (2021) jsme viděli hned dva Green Lanterny (Yalana Gura a Kilowoga), ovšem původně jich mělo být víc a to ještě Hal Jordan a John Stewart. S druhým zmíněným dokonce vznikly scény, kdy ho ztvárnil Wayne T. Carr Studio Warner Bros. si ale prosadilo, aby se místo něj objevil Martian Manhunter (Harry Lennix).

A co na to vlastně Wayne říká?

"[Zack Snyder] řekl, 'Natočíme to, uvidíme, co na to řekne studio.' Je to docela šílené, protože jsme točili v něčem, co nazývám 'Driveway Studios.' Zavolal mi, když to ostatním ukázal, myslím, že to bylo během druhého promítání, protože se to pouštělo na části. Říká, 'Nedovolí mi to [dát do filmu].' Když jsem viděl plnou vizi, prošel jsem si něčím, čím si prošli všichni. Na konci jsem si uvědomil, 'Ugh, nejsem v tom. Kruci.' To, co mě potěšilo, bylo to, že se začaly ven dostávat konceptarty a podobné věci, kdy se to dočkalo jen a pouze ocenění od fandů. Ve filmu jsem ani nebyl a od lidí se mi dostalo pozitivních reakcí a podpory. Je to superšílené. Je to naprosto šílené, ale miluji to."

Tak alespoň něco, z čeho může mít herec radost, když ve filmu nakonec neobjevil, což zamrzí. 

Amber se s tím nepáře

Ve druhém Aqumanovi (premiéra 15. 12. 2022) si postavu Mery znovu zahraje Amber Heard. A protože role v komiksovkách bývají fyzicky dost náročné, tak herečka nehodlá nic podcenit a tvrdě dře v posilovně, jak ukazuje fotografie, kterou Amber zveřejnila. 


Zdroj: Lightcast, DC Comics (úvodní obrázek)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat