Falcon & Winter Soldier: Nenáviděný okamžik s novým Kapitánem Amerikou byl improvizovaný a další náznak toho, že je Sharon Carter záporačka

Pár zajímavostí o marvelovské sérii. POZOR, SPOILERY!!!

Už 23. 4. 2021 bude mít premiéru šestá a finální epizoda výtečného marvelovského seriálu Falcon & Winter Soldier. V ní samozřejmě uvidíme Wyatta Russella jako Johna Walkera, tedy bývalého druhého Kapitána Ameriku. 

SOUVISEJÍCÍ: PROČ SE NĚKTEŘÍ DOMNÍVAJÍ, ŽE JE SHARON CARTER ZÁPORAČKOU?

Z toho se velmi rychle vyklubala nenáviděná postava, protože bylo hned jasné, že John není zrovna vhodným kandidátem na nositele štítu a navíc ho Wyatt hraje skvěle, takže se z Walkera stala ona postava, kterou člověk miluje nenávidět.

A jedním z nejvíce nesnášených momentů byl okamžik, kdy se John poprvé objevil v kostýmu Kapitána Ameriky a mrkl do kamery. Herec prozradil, že to byl jeho nápad a šlo o něco, co nebylo ve scénáři:

"Improvizoval jsem, byla to trochu improvizace. Kari (Kari Skogland, režisérka seriálu, pozn. redakce) pohybovala kamerou, která zaujímala všechny tyhle různé úhly a mě napadlo, že se prostě podívám do kamery a mrknu. Nevím, proč jsem to udělal, možná to měl být vtip. Ale fungovalo to, všichni na světě tím naprosto opovrhovali. Všichni to nesnášeli."

Ano, vyšlo to, byl to dobrý nápad, jak udělat postavu ještě více nesnášenou. 

Další zajímavou postavou je bývalá Agenta 13 Sharon Carter (Emily VanCamp), který se stále musí ukrývat poté, co pomohla původnímu Kapitánu Amerikovi (Chris Evans) a na rozdíl od ostatních se nedočkala omilostnění. 

Objevují se dohady, že by Sharon mohla být mocným padouchem známým jako Power Broker. A to, že Sharon skrývá něco velkého, se ukázalo i v aktuálním pátém dílu, kde Sharon někomu volala a nabídla mu práci za dvojnásobek obvyklé mzdy. 

Nebylo řečeno, kdo je na druhé straně hovoru, ale pozorní diváci zjistili, že to byl Batroc (Georges St-Pierre). Ten se v dané epizodě později objevil s tím, že předal vybavení teroristické skupině Flag Smashers a dohodl se s nimi, že mu za to pomohou zabít Sama Wilsona (Anthony Mackie). 

Je samozřejmě otázkou, zda o tom Sharon ví a nevadí jí to, případně to podporuje, nebo netuší, že Batroc má v hledáčku Falcona, ale minimálně je to hodně podezřelé. Pravdu o jejích skutečných motivech se pravděpodobně dozvíme v dalším dílu.

Zdroj: Esquire, CB, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat