Falcon & Winter Soldier: Nová upoutávka a plakát a proč si někteří myslí, že je Sharon Carter záporačkou?

Je možné, že by byla padouchem? POZOR, SPOILERY!!!

Pokud sledujete vynikající marvelovskou sérii Falcon & Winter Soldier, tak víte, že se v ní často mluví o někom, kdo je známý pod přezdívkou Power Broker. Jde o očividně mocného člověka, který stojí za vznikem nového séra supervojáků.

Stále nám nebylo odhaleno, o koho se jedná, ale čím dál více se začíná spekulovat o tom, že by jím mohla být Sharon Carter (Emily VanCamp), tedy bývala agenta S.H.I.E.L.D.u, která pomohla Kapitánu Amerikovi (Chris Evans) a kvůli tomu se stala "nepřítelem státu". 

A zatímco jiní, kteří Kapitánovi pomohli, se dočkali milosti (jako například Bucky a Sam), tak Sharon ne a ukrývá se v Madripooru, kde působí jako překupnice se uměním, ale někteří věří, že se nezabývá jen tím. Spekuluje se o tom, že právě ona by mohla být Power Brokerem.

Proč si to někteří myslí? V první řadě proto, že Power Broker je šéf zločinu v Madripooru a je patrné, že Sharon má v podsvětí vynikající kontakty a nemalý vliv. Dalším důvodem je to, že v aktuální epizodě bylo odhaleno, že má Sharon přístup ke špičkovému technickému vybavení jako jsou satelity a jako uprchlice a "obyčejná" překupnice s kradeným uměním by se asi k satelitům jen tak nedostala. 

Plus je tu ta skutečnost, že je patrné, že Sharon chová poměrně zvláštním způsobem a očividně má své postranní motivy. Stále jde ale jen o dohady, je možné, že se ukáže, je Power Broker někdo jiný. A možná už v páteční páté epizodě.

Čekání na ni si můžete zkrátit novou upoutávkou a plakátem s Ayo (Florence Kasumba).

Zdroj: SR, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat