Chceme film Batmana a Affleckem, vyžadují fandové


 A je tu další volání diváků. 

Žijeme v internetové době a ta dovoluje lidem, aby se hlasitě ozvali. Což se stává běžně, například v případech, kdy chtějí přesvědčit filmová studia, aby udělala to či to. Většinou to nemá větší efekt, jindy ale ano, například v případě Justice League Zacka Snydera (2021), kterou si fandové vydupali. 

A teď se snaží o něco podobného. Volají po tom, aby vznikl film Batman s Benem Affleckem v hlavní roli (což je zajímavé s ohledem na to, že se nejprve mnozí ohradili, když bylo oznámeno, že si Affleck Netopýřího muže zahraje). 

Původně měla vzniknou sólovka Batmana, kterou měl režírovat Affleck, měl si zahrát také hlavní roli a pomoci se scénářem. Nakonec z toho ale sešlo a vzniká úplně jiný projekt Batman pod dohledem Matta Reevese a s Robertem Pattinsonem jako Brucem Waynem/Batmanem.

Někteří se ale nechtějí smířit s tím, že Ben už nenavlékne kostým legendárního superhrdiny a trendem se aktuálně stal hashtag #MakeTheBatfleckMovie. V tomto případě ale těžko očekávat, že se k tomu dojde. Tahle loď už zřejmě odplula. 

Reevesův Batman bude mít premiéru 3. 3. 2022.

 

Zdroj: DC Entertainment/Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat