Ve filmu Sebevražedný oddíl zemře mnohem víc hlavních postav, než se čekalo. A ve třetím Spider-Manovi bude k vidění pravá ruka Tonyho Starka


 Komiksové střípky.

Když se nějaký film jmenuje Sebevražedny oddíl, dá se asi tušit, že se konce nedožijí všichni členové ústředního týmu. A tak asi není divu, že se spekuluje o tom, kolik asi postav v chystané komiksovce zemře. 

Server ScreenRant se rozhodl zmapovat dostupné informace a spekulace a přišel s číslem sedm, což není málo. Ale ani dost, protože se vzápětí ozval scenárista/režisér James Gunn, který k tomu dodal stručné, ale výmluvné:

"To je mírně řečeno velmi optimistické". 

Očividně tak "pod drnem" skončí mnohem víc antihrdinů a záporáků tvořících Sebevražedný oddíl/Task Force X. Kolik? To se dozvíme během premiéry 5. 8. 2021.

O něco později a to 16. 12. 2021 bude mít premiéru třetí film Spider-Man s podtitulem No Way Home. A jak je u téhle série zvykem, v každém dílu se objevují další postavy z marvelovek. V té třetí to bude Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), ale podle nově dostupných (ale ze strany Marvelu/Disneyho zatím nepotvrzený) zpráv by to měl být také Happy Hogan v podání Jona Favreaua, což asi není šokem, protože byl k vidění v obou předchozích dílech a je pro Petera Parkera (Tom Holland) tak trochu otcovskou figurkou. 

Zdroj: TwitterMurphy's Multiverse, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat