Obrázky k seriálu What If...? Ukazují Gamoru, Lokiho nebo Iron Mana. Wonder Woman 1984 měla mít božského záporáka. A kdo byl druhý Green Lantern z Justice League

Komiksové střípky.

Jak už jistě víte, tak v animovaném marvelovském seriálu What If...? se dočkáme postav a příběhů, které už známe, ale v netradičním pojetí. To ostatně dokazují nové obrázky k sérii, na kterých uvidíte například Gamoru jako Šíleného titána nebo velmi netradiční vzhled Collectora. 

Premiéra seriálu se odehraje ještě letos, byť není známo přesné datum. 

Ve filmu Wonder Woman 1984 (2020) jsme viděli dva padouchy a to Barbaru Minervu/Cheetah (Kristen Wiig) a Maxwella "Maxe Lorda" Lorenzana v podání Pedra Pascala. Pedro u fandů zabodoval, ale původně se uvažovalo o tom, že by ústředním zloduchem měl být Duke of Deception, což je bůh podvodů, který je v komiksu častým protivníkem Wonder Woman. Vlastně jedním z prvních. Ovšem, tvůrci se nakonec rozhodli pro změnu, protože i v prvním dílu bojovala Wonder Woman (Gal Gadot) s bohem. Filmaři tak raději zvolili lidského rivala. 

Kdo byl druhý Green Lantern z Justice League?

V obou verzích Justice League jsme viděli jednoho ze členů intergalaktické policie Green Lantern během pokusu obsadit Zemi. Ale kromě toho jste si mohli všimnout dalšího Green Lanterna  a to v temné vizi budoucnosti známé jako Knightmare. O koho se jednalo? O jednoho z nejznámějších Green Lanternů a to Kilowoga. 

Blíže si ho můžete prohlédnout na obrázcích umělce Jerada S. Marantza, který na vzhledu spolupracoval s kostymérem Michaelem Wilkinsonem. 

Zdroj: CB, Warner Bros./HBO Max/DC Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat