Spider-Man 3: Záporák z první trilogie potvrdil účast a na veřejnost unikly šťavnaté detaily z příběhu


 Něco o Pavoučím muži. POZOR, MOŽNÉ SPOILERY!!!

Počítá se s tím, že ve filmu Spider-Man: No Way Home uvidíme oba předchozí představitele Petera Parkera/Spider-Mana, ale také další postavy z původních dvou filmových sérií s Pavoučím mužem. A byť aktuální Spider-Man Tom Holland podobné zprávy popírá, tak například Alfrend Molina, který ztvárnil v Raimiho filmech Doktora Octopuse, potvrdil svou účast:

"Když jsme to natáčeli, měli jsem příkaz o tom nemluvit, protože to mělo být velké tajemstvím, ale víte co, je to všude po celém internetu. Vlastně bych svou účast popsal jako nejhůře střežené tajemství v Hollywoodu."

Herec pak zmínil, že bylo skvělé vrátit se do role, kterou hrál před sedmnácti lety.

Mimochodem, uživatel Redditu známý jako SpideyForever245, který často přináší autentické informace, nabídl několik detailů o příběhu Spider-Man: No Way Home.

Podle všeho nás čeká skok v čase, kdy je Peter Parker u soudu, kde se snaží dokázat, že je nevinný. Velkou roli sehraje Multivesmír, který o sobě dá vědět tak, že se začnou bořit bariéry mezi jednotlivými universy a objevují se padouši z jiných světů. Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) se je pokusí pochytat a uzavřít do speciální vězení, které vytvořil. Předchozí dva Spider-Manové (Tobey Maguire a Andrew Garfield) ve filmu budou, ale ne hned od počátku, ovšem ve druhé a poslední třetině. Finální část filmu se bude odehrávat u velké sochy (zřejmě Kapitána Ameriky), kdy se padouši budou přetahovat o fúzní reaktor, nicméně všichni zloduchové skončí ve vězení až na Green Goblina (Willem Dafoe), který zavraždí někoho, kdo je blízký Spider-Manovi (Tom Holland). Ten ve vzteku Green Goblina téměř zabije. Konec filmu se zaměří na to, že Peter odmaturuje a odchází ze střední školy s tím vědomím, že všichni vědí, kým skutečně je, tedy Spider-Manem. 

Dané informace berte s rezervou, ale jak bylo řečeno, pochází ze zdroje, který obvykle přichází s pravdivými zprávami.

Premiéra filmu je naplánována na 16. 12. 2021.

Zdroj: Variety, Reddit, Sony Entertainment/Marvel Studios

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat