Vynikající zpráva, HBO Max zachránilo jeden z nejlepších akčních seriálů posledních let


 Třikrát hurá. 

Kabelová stanice Cinemax akční seriály umí. Ostatně, podívejte se na Banshee a jsem si jist, že budete nadšení. A od stejného tvůrce Jonathana Troppera přišel v roce 2019 nový seriál nazvaný Warrior/Bojovník.

Ten vznikl na motivy zápisků legendárního Bruce Lee, produkovala ho jeho dcera Shannon Lee a bez přehánění šlo o naprostý nářez. Vynikající historická akční podívaná s výtečnými postavami, skvělými herci a skvostnými bojovými scénami. 

Warrior se dočkal dvou řad, ale poté Cinemax oznámil, že přestane nabízet série z vlastní produkce. Fandové ovšem doufali, že se seriálu ujme jiná platforma a dokonce vznikla hojně podepisovaná petice. Přání se nyní stalo naštěstí skutečností. Nově bylo oznámeno, že třetí řadu nabídne streamovací služba HBO Max.

"Justin (Justin Lin, producent seriálu, pozn. redakce), Jonathan a já jsme nadšení, že Warrior dostal prostor na platformách HBO, aby byl k dispozici zcela novým zástupům fanoušků. Jsme nadšení a vděční za příležitost natočit novou řadu a tleskáme HBO Max za to, že rozumí tomu, jak důležité je odvyprávět tento příběh a za pokračující podporu reprezentace v naší branži. Vím to, že se můj otec nyní usmívá, když vidí, že seriál, o kterém tak dlouho snil, pokračuje, i když to nebylo pravděpodobné. Jsme oddáni tomu, abychom nabídli stejně vysokou úroveň smysluplného příběhu a Gung Fu akce i v této řadě!" nechala se slyšet Shannon. 

Zatím bohužel nebylo oznámeno, kdy se začne natáčet, ani kdy je naplánována premiéra. Ale hlavní je, že bude.

Zdroj: SR, Cinemax (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat