Daredevil, Jessica Jones, Punisher a Kingpin se údajně vrací do marelovského filmového universa. Ovšem, je tu jedno ale


Jedna dobrá a jedna nečekaná zpráva.

Když Netflix začal rušit jeden marvelovský seriál za druhým doufalo se, že dostanou druhou šanci na streamovací službě Disney+, kterou provozuje Disney (vlastník Marvelu). To ale bylo zkomplikováno smluvní podmínkou, kdy Marvel nesměl nějakou dobu použít postavy ze seriálu od Netflixu v dalších svých projektech. 

Tahle podmínka ale vypršela a Marvel má nyní volné ruce. Oficiálně ale zatím nebylo oznámeno, co bude dál, ovšem obvykle dobře informovaný zdroj That Hashtag Show přišel s informací, že se Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Punisher (Jon Bernthal) a Kingpin (Vincent D'Onofrio) vrátí do Marvelovského filmového universa. 

Ovšem, je tu jedna změna a to, že si sice daní herci zahrají totožné postavy, ale jejich jiné verze, což naznačuje, že se Marvel bude chtít tvářit, že seriálu od Netflixu nejsou součástí Marvelovského filmového universa.

A kde dané postavy uvidíme? Spekuluje se, že by Charlie Cox měl mít cameo ve Spider-Man: No Way Home (premiéra 16. 12. 2021), Vincent D'Onofrio by měl mít roli v nedávno oznámeném seriálu Echo (a možná v Hawkeyeovi), Krysten Ritter a Jon Bernthal by pak budou zřejmě k vidění v zatím neupřesněné sérii pro Disney+.

Pokud jde o ostatní výrazné postavy, které se v seriálech od Netflixu objevily, není jasné, co s nimi bude, zda se vůbec ukáží, případně zda budou přeobsazeny nebo s nimi má Marvel úplně jiné plány.

Zdroj: Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat