Druhý Doctor Strange bude hororový i šílený, Jeremy Renner dotočil Hawkeye a trailer na první marvelovskou sérii pro dospělé


 Komiksové střípky.

Komiksové filmy to občas zkouší s hororovými prvky, ale není úplně obvyklé, že by výrazně koketovaly s tímhle žánrem. Nebo to rozhodně neplatí pro marvelovky. Zdá se ale, že v případě Doctor Strange in the Multiverse of Madness tomu bude jinak. Naznačila to Elizabeth Olsen, která si ve filmu zopakuje roli Scarlet Witch:

"Je to šílený film, určitě vsadí na nádech hororu."

Tak uvidíme, jak to bude fungovat. Dozvíme se to během premiéry 24. 3. 2022.

M.O.D.O.K. překvapuje

Když už jsme u té šílenosti, tak se objevil trailer na marvelovskou podívanou M.O.D.O.K., kterou nabídne streamovací služba Hulu (M.O.D.O.K. přežil "čistku", kdy byla zrušena většina marvelovských seriálů pro Hulu). A nutno říct, že upoutávka je hodně velká divočina. Je to sice fázově animovaný projekt, ale rozhodně ne pro děti. Podívejte se sami. 

 

Premiéra se odehraje 21. 5. 2021.

Jeremy Renner dotočil sérii Hawkeye

Hawkey je jediným původním členem Avengers, který nedostal vlastní film, ale bude mít seriál. A ten je dotočen, respektive Jeremy Renner dokončil svou poslední scénu. Je to slušný úspěch s ohledem na to, že ho jeho exmanželka obvinila z nepěkných věcích a v podobných případech dávají filmová a televizní studia o herců ruce pryč. Jeremy ale dostal šanci natočit svůj seriál a to také udělal. 

Oznámil to na Instagramu s tím, že pro teď jde o poslední natáčení den, ale že to není sbohem. Co to přesně znamená, to ví jen on sám.

Seriál bude mít zřejmě premiéru ještě letos.

Zdroj: Glamour, Hulu/Marvel Studios
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat