Mortal Kombat: Některé momenty byly tak brutální, že se herci udělalo špatně o žaludku

Bude to "maso".

Film Mortal Kombat bude brutální, bude tím nejbrutálnějším hraným projektem Mortal Kombat, který se zatím k divákům dostal. Má přístupnost R, což znamená, že lidé mladší sedmnácti let se mohou podívat jen pod dohledem dospělé osoby a tvůrci mají poměrně volné ruce, pokud jde o násilí. 

SOUVISEJÍCÍ: PRVNÍ NÁZORY NA MORTAL KOMBAT ZNĚJÍ NADĚJNĚ

A jak se v minulosti nechali slyšet, hodlají toho využít. Nechtějí překračovat hranice, pokud jde o brutalitu, ale chtějí se pohybovat blízko nich a soudě podle prvních reakcí to zvládli a to, že Mortal Kombat nebude žádná "limonáda" pro děti naznačil i Lewis Tan, který ztvárňuje Colea Younga. Ten se rozpovídal o legendárních fatalitách, tedy brutálních dokončovacích úderech:

"Jsou pěkně brutální. Jednoho dne jsem přišel na natáčení a netušil, co se děje a omylem jsem vešel na plac, kde se natáčela fatalita a začalo mi být dost špatně od žaludku [smích]. Reagoval jsem ve stylu, 'Co to kruci je? Co se tu stalo?' Vypadalo to, jako by někdo zničil švédský stůl, ale ne s jídlem. [Brutalita] byla jednou z věcí, u které byl režisér neoblomný. Prohlásil něco ve stylu, 'Bude to drsné R. Nezkoušejte z toho udělat NC-17 (nejvyšší možná přístupnost, kdy diváci nesmí být mladší 17 let, pozn. redakce), dotlačme to k [R].' A to je to, co jsme udělali. Ale myslím si, že to udělal opravdu vkusně. Nesnažil se, aby to bylo extra brutální a šílené. Já sám toho nejsem fanda, ale myslím, že pokud chcete udělat 'Mortal Kombat správně', musí to tam být."

Premiéra na streamovací službě HBO Max se 23. 4. 2021 a očividně se máme na co těšit.

 

Zdroj: HBO Max/Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat