Mortal Kombat: Vynikající souboje i lahodná brutalita, první názory jsou venku a nevypadá to vůbec špatně. A užijte si novou upoutávku

Tentokrát to asi vyšlo. 

První dva filmy Mortal Kombat jsou paradoxně jednou z nejlepších adaptací videoher (první film) a jednou z nejhorších adaptací videoher (druhý film) a samozřejmě se tak očekávalo, jak dopadne třetí Mortal Kombat, který se připravoval dlouhé roky a jako první hraný Mortal Kombat bude mít přístupnost R (do sedmnácti let pouze pod dohledem dospělé osoby). 

A zdá se, že to vyšlo, objevily se první názory recenzentů (v některých zemích už byl film uveden) a jsou veskrze pochvalné. 

Shodují se na tom, že intenzivnější násilí a krvavost filmovému Mortal Kombat rozhodně sluší, což asi není překvapením, brutalita prostě k Mortal Kombat patří a tentokrát si s ní tvůrci pohráli, nešetří s ní a nedělají ostudu herní předloze, pokud jde o fatality (brutální dokončovací údery). 

Velmi se líbí také bojové scény, které jsou prý choreograficky dobře zvládnuty. Akce je svižná, vypadá skvěle a je radost se na ni dívat. 

Novináři tak ve většině tvrdí, že se pobavili a nebránili by se případnému pokračování. Očekávat nemáme vyslovený zázrak, ale solidní podívanou ano a to vůbec není špatné s ohledem na to, jak většinou dopadají videoherní filmy.

Mortal Kombat bude uvolněn 23. 4. 2021 na streamovací službě HBO Max. Čekání si můžete zkrátit novým videem mapujícím natáčení.

Zdroj: CBM, Warner Bros./HBO Max (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat