Marvel údajně připravuje minisérii o Wolverinovi

 

Že by?

Když společnost Disney (vlastník Marvelu) koupila firmu Fox, získala tím práva i na různé komiksové týmy a postavy a to včetně Wolverina. 

V jeho případě si sice spousta lidí neumí představit, že by ho měl hrát někdo jiný, než Hugh Jackman, ale nezdá se, že by se chtěl tenhle australský sympaťák k roli vrátit a tak je jasné, že dříve, nebo později Marvel obsadí nového představitele. 

Zatím ale nebyly žádné konkrétní zprávy, co má s Wolverinem v plánu. Nyní se ale objevily (zatím nepotvrzené) informace, že Marvel připravuje minisérie o Wolverinovi, která by mapovala různé životní etapy oblíbeného mutanta s tím, že by se začalo zhruba v době, kdy se stal součástí programu Weapon X a následovaly by další různé důležité chvíle z jeho života. 

Aktuálně nejsou známy detaily (tedy kromě toho, že jsou přípravy na úplném počátku), určitě ne tvůrci nebo představitel hlavní role. Můžeme tedy jen tipoval, kdo by mohl v budoucnu vystrčit adamantiové drápy. Ale jedno je jasné, bude to mít těžké poté, jak skvěle tuhle postavu ztvárnil Hugh Jackman. 

Zdroj: That Hashtag Show, Marvel Comics (úvodní obrázek)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat